2022-04-29 07:37:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Segítőket találsz a hosszú távú céljaidhoz

Napi horoszkóp április 29-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr az Ikrek jegyébe lép. A napi horoszkóp szerint most megtalálod a megfelelő szavakat, és nem okoz nehézséget a legkényesebb témák átbeszélése sem. Tisztázd most, ami nyomaszt.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Remek nap, közeleg a Bika újhold, ami csupa kedvező fejleményt ígér! Régi elhatározások érhetnek be most, és új lendületet kapnak. A szingli Bika életébe beléphet az igazi, és nagy boldogságot jeleznek a bolygók.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr belép az Ikrek jegyébe, és felerősíti mindazt, amitől sikeres leszel: most remekül tudod használni a szavak fegyverét, és tulajdonképpen bármit elérhetsz, amit csak akarsz. Segítőket találsz a hosszú távú céljaidhoz. A szerelemben nemcsak külsőddel, hanem intelligenciáddal is hódítasz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Válaszút előtt állhatsz, de ezt már szinte megszoktad. Az élet az örökös választásokat hozza neked mostanában. Csakhogy most úgy tűnik, tényleg döntened is kell. A kényszert talán az hozza, akitől nem is vártad volna, de végül a javadat szolgálja majd.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon a szokásosnál erősebb kisugárzással, személyes varázzsal ruháznak fel téged a csillagok. Jól teszed, ha használod ezt az erőt, és többet forgolódsz társaságban, fontos, vagy kellemes emberek között. Ma bárkit meghódíthatsz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr az Ikrek jegyébe lép, és megkönnyíti a kommunikációt. Most felébred benned az érdeklődés valamilyen új téma iránt, szívesen tanulsz, képezed magad. Csak a kitartással lehetnek gondok, egyébként ebben a periódusban minden adott a sikerhez.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Újdonsült ismeretségeket köthetsz a mai napon. Ezek egy része akár valamilyen perspektívát is jelenthet, de sajnos lehet köztük olyan is, aki csak meg akar vezetni valamilyen téren. Legyél szemfüles, nehogy csalódj!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Párkapcsolatodban megszaporodtak a nézeteltérések. Talán elmaradtak a részedről a dicséretek, kedveskedések? Akkor magadon kellene először változtatni! Nagyon kevés kellene csak a jóhoz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szerelmi életedben változásokat remélhetsz. Persze önmagadnak sem árt kissé elébe menni a dolgoknak. Csak egy kis jel kell, és máris beindul a lavina. Nem kell, hogy mindent elsöpörjön, de ez is nagyrészt rajtad múlik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr az Ikrek jegyébe lép. Bármilyen témának a megbeszélését halasztgattad az elmúlt időszakban, most kellene elővenni, és átbeszélni a másikkal. Párkapcsolati problémákat is tisztázhatsz most.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Merkúr az Ikrek jegyébe lép, ami jóval több szórakozást jelent az életedben. Az emberi kapcsolataidon most sokat javíthatsz egy-egy felhőtlenül eltöltött órával. Ennek pedig hamarosan hasznát veszed.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az élet boldog perceiért érdemes élned. Ma ebből a szokásosnál is több juthat. Különösen a barátaid társaságát élvezheted most különösen. A beszélgetés egyszerre szárnyaló és mélyenszántó. Igazi öröm.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: